TOP
*** Featured London, England

Forfatterfavorit: Vitality Westminster Mile i London

Et af de særligt seje og festlige familieløb finder du i London sidst i maj. Vitality Westminster Mile er som navnet antyder en mile langt, og ruten løber fra The Mall, mod Admiralty Arch, til højre ad Horse Guards Road og rundt i St James’ Park. Den fører jer også forbi Wellington Barracks og Spur Road, inden I når målstregen foran selveste Buckingham Palace.

Vitality Westminster Mile er for hele familien, uanset alder og form. Hurtigløbende voksne har deres egne heats. Det samme har juniorer og børnefamilier, og her er der både tid og plads til de yngste. Har de brug for at gå en del af den godt 1,6 km lange rute, gør I bare det. Der bliver heppet lystigt undervejs af glade tilskuere, og alle krydser målstregen med et smil på læberne.

Efter løbet får I en fin goodiebag, og medaljen er i sig selv en virkelig fin souvenir at tage med hjem sammen med oplevelsen.

Fotos: Vitality Westminster Mile (og familien Lehman)

**********

The Vitality Westminster Mile in London in May is lots of fun for the entire family. The route begins on The Mall and ends in front of Buckingham Palace and is rather iconic. Also, the medals are awesome!