TOP
HELE VERDEN

Flytning af mange forårsløb

Aflysningerne af forårets store løb har stået i kø de sidste døgn i takt med corona/COVID-19 udviklingen. Blandt de aflyste/udsatte løb er:

… samt stadig Semi de Paris og Marathon de Paris, som vi tidligere har været omkring.

De fleste løb forventes afviklet senere på året, så midt i skuffelserne kan man glæde sig over, at der til gengæld er rig mulighed for mange store løbeoplevelser i efterårsmånederne, når verden forhåbentlig ligner sig selv lidt mere igen.

Tilmeldte løbere hører direkte fra arrangørerne, når et løb udskydes eller aflyses. Har du ikke hørt noget vedrørende det forårsløb, du går og glæder dig til, er der sandsynligvis ikke truffet en beslutning endnu. Så hold øje med inboxen og den lokale dagspresse på de breddegrader, din planlagte tur går hen.

Foto: Generali Berlin Halb Marathon

*****

Lots of races has been cancelled/postponed due to the COVID-19 situation. Many will take place later this year, though,