TOP
*** Featured Amsterdam, Holland HOLLAND

Forfatterfavoritter: Amsterdam

Det må være svært ikke at falde for Amsterdam. Byen har nemlig lidt af det meste på stort set alle fronter.

Her er et par personlige favoritter, når det gælder spisning.

TEDS Amsterdam (Bosboom Toussaintstraat 60) serverer brunch all day. I hvert fald fra 9 til 17. Den lille restaurant er således et mekka for alle os, der elsker netop den slags. Har du også en sød tand, vil Teds Original French Toast (med bacon, banan og ahornsirup – samt måske en gang røræg) eller (for med portionernes størrelse er et “og” desværre svært at få plads til under samme besøg) Banana Pancakes 2.0 (med banan, skumfiduser og nødde-/nutellalækkerier) falde i virkelig god jord. Og husk lige en gang Waffle Fries. Hvis du er i det humør, serveres der naturligvis også bobler af forskellig art on the side. TEDS findes i øvrigt også i Utrecht, Den Haag og Harlem.

The Avocado Show (flere adresser i byen) er – som navnet lidt antyder – avokadoelskerens paradis. Her kan du få avokado på alle tænkelige – og et par overraskende – måder. Mærker du et skeptisk udtryk i dit eget ansigt ved den tanke, så er det noget, der bliver gjort til skamme, for maden er lige så lækker, som måtte lyde sund (og muligvis mærkværdig). Uanset, hvad du vælger, så bestil altid Avo Fries til. Den hjemmelavede lemonade (hindbær) kan også anbefales til at køle motoren lidt af på en varm sommerdag eller oven på en løbetur. Betaling kun med kort, ikke kontant.

Velbekomme.

Fotos: Else Marie Lehman

*****

Don’t miss out on TEDs and the Avocado Show when you’re in Amsterdam!